Årskickoff


Skapa din egna årsplan och ha en kraftfull kickoff!

Du kan göra din årskickoff närsomhelst under året. Det handlar mer om att du bestämmer dig för att nu är jag redo att verkligen ta mig an att skapa min personliga och unika årsplan. Du kan göra den själv eller tillsammans med din partner eller vän.


Innehåll


Du kommer få tillgång till vår kurssajt där allt material finns och det är även där du skapar din årsplan.

Som stöd för att genomföra kickoffen så finns det flera olika material att tillgå och jobba i. Vi har även spelat in hela kickoffen på film där Chalie och Lennart berättar och tar dig steg för steg genom hela materialet och alla övningar, allt för att du ska kunna skapa dig en kraftfull årsplan :-)

Varför kickoff?


Att tydligt starta och att tydligt avsluta är avgörande för resultatet i vilken fråga man än hanterar. Alla idrottare, företagare och ledare vet detta men få använder den vetskapen i fråga om att skapa resultat i sina egna liv.

Det viktigaste projektet som alla vi människor driver och engagerar oss i är våra liv och designandet av dessa.

Det är två huvudsakliga saker delar i en kickoff som båda är lika viktiga. Det ena är att det finns en tydlighet i fråga om VAD det är som skall "kickas off" och det andra är själva "av-sparken", själva kick off:en.

Genom att under ordnade former ha en heldag ägnad till att reda ut dessa frågor om VAD och sedan ha själva kickoffen är en utmärkt grund för att få nya resultat på en helt ny nivå.Charlie Söderberg


Charlie arbetade som analytiker med fokus på media när han hans intresse för. entreprenörskap, ledarskap och det man kallar “personlig utveckling” väcktes.Han utvecklade sina förmågor som coach, utbildare och föreläsare via Resurshuset träffade han bl a Lennart Göthe och kom att grunda Balansekonomi. 


Charlie är professionell föreläsare och har programlett “Lyxfällan”, “Plus” och “Tonårsbossen” Han har även skrivit tre böcker och är utsedd till ”Årets ekonomiska folkbildare”. Charlie är erkänt skicklig retoriker med talang för att göra det komplexa gripbart och lättanvänt i praktiken.

Cathrin Nilsson


Cathrin är utbildad lärare vid Lärarhögskolan och skiftade 2010 fokus mot att arbetat med pedagogik för vuxna i den privata sektorn. Hon har i många år drivit Balansekonomis arbete med deltagare stöd och kundservice. 2017 startade hon förlag inom personlig utveckling. Cathrin är föreläsare, utbildad inom NLP, delägare och styrelseledamot i Balansekonomi.


Cathrin har en unika förmåga att läsa andra människors behov, komma dem nära och stödja aktioner som driver livet framåt med lätthet. Hon är energi service personlig service personifierad.

Lennart Göthe


Lennart Göthe har ett förflutet som chef i svenskt näringsliv. Han har NLP-master, är UGL-handledare och Professionell Certifierad Coach (PCC). 1996 grundade Lennart det bolag som sedan dess har varit plattformen för hans arbete och där skapade han 2006 Balansekonomi i partnerskap med Charlie Söderberg och Pia-Mari Nyholm.


Lennart fortsätter idag att dela med sig av visdom, erfarenheter och upplevelser via en rad olika kanaler. Lennart har en utvecklad förmåga att se samband mellan olika typer av “vetande” och är därmed en viktig aktör när det gäller att skapa pedagogiken.

Betalningsalternativ


1 088 kr

Betalning